2-pack ryggstart

Träna upp ryggen från början med dessa tunna gummiband. Enkla övningar kommer att göra din rygg starkare och det var så min egen rygg räddades och slapp smärta.


 


Träna upp ryggen från början med dessa tunna gummiband. Enkla övningar kommer att göra din rygg starkare och det var så min egen rygg räddades och slapp smärta.

Detta gummiband kommer i två olika motstånd där du kan börja med det lättare och senare avancera till det lite tjockare. Med enkla övningar (se träningspass nedan) kan du bygga upp din rygg och göra den starkare. Jag har själv gjort en lång ryggresa och ta med dig att förändring tar tid, men dessa gummiband gjorde underverk för mig så att jag på sikt kunde börja träna lite tyngre och klara både armhävningar och olika typer av pullups (även där med hjälp av gummiband fast tjockare). Du kan enkelt fästa gummibanden hemma i antingen stolpar eller dörrhandtag. Tänk på att om du fäster det kring något ljust i trä eller målat material, ha gärna en handduk eller liknande som skydd mellan då gummit kan ge ifrån sig "svarta märken" när det dras mot en sådan yta (det brukar gå bort men skydda ändå).

Dessa gummiband är för nybörjare och för dig som behöver träna upp ryggen från början. Paketet innehåller 2 olika motstånd.

OBSERVERA! Kan enbart köpas inom Sverige!

Alla fördelar med dessa gummiband:

  • Trygg och skadefri träning
  • Tränar upp din rygg från början med två olika motstånd
  • Testat på min egen rygg
  • Perfekt för nybörjare då motstånden är åt det lättare hållet

Material: 100% latex
Gummibanden kommer i en smart och ventilerande förvaringspåse.

Leverans tid: 3-5 dagar. Du får ett bekräftelsemail när din order är hanterad och då kan du förvänta dig leverans inom kort.
Obs! Vid release kan leveranstiden dröja upp till två veckor.

Här hittar du träning med dessa gummiband:
https://youtu.be/qec-pgcnqpI
Fler pass kommer att släppas efterhand.


Vid eventuell retur står du som köpare för returfrakten. Returen godkänns bara om produkten är helt oanvänd och ligger kvar i sina plastpåsar. Retur måste först godkännas via mail ([email protected]) så maila mig först innan du skickar något och ange anledningen till din retur eller reklamation. Jag behöver ditt mail inom 14 dagar efter ditt mottagande av produkten/produkterna.


Puls Produktion AB (559213-0842)

Jag arbetar med träning i olika former för att inspirera dig till ett mer aktivt och hälsosamt liv. Korta, effektiva och varierande träningspass är min inriktning. Träning är för alla och det går att anpassa det på så många olika sätt. Hoppas att du vill hemmaträna med mig! Jag fick pris som Årets gruppträningsinstruktör 2019 och har varit instruktör sedan över 20 år tillbaka.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2024 Puls Produktion AB (559213-0842)