Styrkeflow + band

I det här härliga träningsupplägget ska du få träna med mig varje vecka i totalt åtta härliga veckor. Vi kommer att lägga huvudfokus på att du ska bli starkare.


Produkten är tyvärr slut i lager :(

 


I det här härliga träningsupplägget ska du få träna med mig varje vecka i totalt åtta härliga veckor. Vi kommer att lägga huvudfokus på att du ska bli starkare. Du kommer även att öka din rörlighet. Välj denna produkt om du inte har ett gummiband hemma och har du redan det så väljer du denna produkt istället. Bandet kostar egentligen 379 kr men köper du detta paket kostar det alltså enbart 200 kr.

VIKTIGT! Du behöver ange vilket motstånd du önskar på ditt band. Detta gör du i kassan, lämna ett meddelande om du önskar LIGHT, MEDIUM eller HARD. Leveransen kommer att ta längre tid om du inte anger detta då jag måste kontakta dig separat. Jag rekommenderar dig LIGHT eller MEDIUM (jag har spelat in allt med LIGHT).

Det här träningsupplägget passar alla då du styr nivån med gummibandets motstånd. Ju tyngre motstånd - desto jobbigare träning. Är det någon övning du inte kan göra med det gummibandet du har så kan du testa att göra något liknande eller välja en annan övning. Alla övningar är stående så att du kan utföra passet var du vill utan att behöva ha en träningsmatta redo. Passen består av olika övningar som kombineras för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje pass. Du kommer att träna igen totalt ca 25 övningar som är fördelade och kombinerade i de olika passen.

Detta kan du förvänta dig av Styrkeflow:

  • 3 pass i veckan på ca 15-25 minuter
  • 1 rörlighetspass som är valfritt att genomföra varje vecka
  • Bli starkare och mer rörlig
  • Lär dig träna effektivt med gummiband som motstånd
  • Hitta en rutin i din träning som håller länge

Sammanfattning:

  • Instruktörsledda genomgångar med röst: Ja
  • Kräver redskap: Ja, gummiband med handtag
  • Nivå: Alla
  • Antal veckor: 8

Du tränar i min app Hemmapuls som är en webapp (inget du laddar ner) och har du en gång köpt något i appen så är det alltid ditt. Träna så många gånger du vill.

Det går jättebra att ta detta på friskvårdsbidraget. Om din arbetsgivare är ansluten till e-passi, Benify eller Wellnet så loggar du in där, annars lämna gärna en kommentar i kassan om du behöver ett detaljerat kvitto att skicka till din arbetsgivare så ordnar jag det. Kvittot kommer på din mail så fort beställningen är hanterad.


Puls Produktion AB (559213-0842)

Jag arbetar med träning i olika former för att inspirera dig till ett mer aktivt och hälsosamt liv. Korta, effektiva och varierande träningspass är min inriktning. Träning är för alla och det går att anpassa det på så många olika sätt. Hoppas att du vill hemmaträna med mig! Jag fick pris som Årets gruppträningsinstruktör 2019 och har varit instruktör sedan över 20 år tillbaka.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2024 Puls Produktion AB (559213-0842)