Om mig

Hej, det är jag som är Sandra. En 40-plussare som bor tillsammans med mina två barn och min man. Vi kan väl säga att jobba med träning på heltid var aldrig något jag trodde jag skulle göra, för jag visste inte riktigt hur. Jag körde på som gruppträningsinstruktör från 1998 och hade detta som hobby och ett brinnande intresse. Istället valde jag att läsa till en master inom biomedicinsk laboratorievetenskap. Jag visste att jag inte ville jobba som PT eller på gym - men en dröm var att få göra något annat än det jag gjorde. Så plötsligt började mitt helt vanliga konto på Instagram växa - jag hade fått barn och hade börjat lägga ut min hemmaträning för att hitta tillbaka till mig själv igen. Att jag inte var ensam om problematiken att få in träningen i livet igen visste jag väl om, men inte trodde jag att intresset skulle bli så stort. Därifrån har det gått i rasande fart till att driva Sveriges största kanal på YouTube med träning på svenska. Nyp mig liksom! Parallellt med detta har jag också "blivit" med app där jag lägger ut egna träningsupplägg.

Jag är egenföretagare sedan 2021 (coolaste jag gjort) och har vunnit både pris som Årets gruppträningsinstruktör (2019) och Årets digitala inspiratör (2022). Jag har skrivit för MåBra och Amelia samt varit med i de flesta dagstidningar. Jag har även varit med i flera olika poddar, nationell radio och andra publika sammanhang. Jag anlitas både som instruktör men också som föreläsare. Jag har släppt två böcker och har egna produkter i form av minibands. Vem visste att livet skulle ta mig hit?

Du hittar alla mina produkter här i butiken och har du några frågor så är det bara att fråga!

Puls Produktion AB (559213-0842)

Jag arbetar med träning i olika former för att inspirera dig till ett mer aktivt och hälsosamt liv. Korta, effektiva och varierande träningspass är min inriktning. Träning är för alla och det går att anpassa det på så många olika sätt. Hoppas att du vill hemmaträna med mig! Jag fick pris som Årets gruppträningsinstruktör 2019 och har varit instruktör sedan över 20 år tillbaka.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2023 Puls Produktion AB (559213-0842)