Frågor & svar

Här har jag samlat de vanligaste frågorna till dig.

Vem är jag?

Hej, det är jag som är Sandra. En 40-plussare som bor tillsammans med mina två barn och min man. Vi kan väl säga att jobba med träning på heltid var aldrig något jag trodde jag skulle göra, för jag visste inte riktigt hur. Jag körde på som gruppträningsinstruktör från 1998 och hade detta som hobby och ett brinnande intresse. Istället valde jag att läsa till en master inom biomedicinsk laboratorievetenskap. Jag visste att jag inte ville jobba som PT eller på gym - men en dröm var att få göra något annat än det jag gjorde. Så plötsligt började mitt helt vanliga konto på Instagram växa - jag hade fått barn och hade börjat lägga ut min hemmaträning för att hitta tillbaka till mig själv igen. Att jag inte var ensam om problematiken att få in träningen i livet igen visste jag väl om, men inte trodde jag att intresset skulle bli så stort. Därifrån har det gått i rasande fart till att driva Sveriges största kanal på YouTube med träning på svenska. Nyp mig liksom! Parallellt med detta har jag också "blivit" med app där jag lägger ut egna träningsupplägg. Se nedan hur det fungerar.

Jag är egenföretagare sedan 2021 (coolaste jag gjort) och har vunnit både pris som Årets gruppträningsinstruktör (2019) och Årets digitala inspiratör (2022). Jag har skrivit för MåBra och Amelia samt varit med i de flesta dagstidningar. Jag har även varit med i flera olika poddar, nationell radio och andra publika sammanhang. Jag anlitas både som instruktör men också som föreläsare. Jag har släppt tre böcker och har egna produkter i form av olika gummiband. Vem visste att livet skulle ta mig hit? Jag älskar mitt jobb och brinner för att hjälpa just dig!


Appen Hemmapuls

I min app (puls.sandrafriberg.se) har du massor av olika träningsupplägg på 2, 4, 8 eller 10 veckor. Jag har allt du kan tänka dig! Det är en webapp så du kommer åt den via dator, surfplatta eller telefon. Du kan lägga till sidan som en ikon på din hemskärm så den agerar precis som en app.

Du köper ett upplägg på här på sandrafriberg.se (under menyn Träningsupplägg) eller om din arbetsgivare är ansluten till E-passi, Benify, Edenred eller Wellnet. Det är ingen prenumeration du tecknar utan har du en gång köpt upplägget så är det alltid ditt (en engångskostnad) och du kan köra om det när du vill. Under respektive träningsupplägg här på hemsidan kan du läsa mer om uppläggen.  Jag har över 10 000 användare i min app och nya registrerar sig hela tiden för att hänga med på något eller några av mina träningsupplägg så det är kul att det är så omtyckt. Har du inget konto i appen idag kan du skapa ett nytt här och testa ett prova-på träningsupplägg på 2 veckor för att få en känsla av hur appen fungerar.


YouTube - prenumeration och medlemskap

Min kanal på Youtube startade jag 2017 och där publicerar jag en mix av alla möjliga pass. Det är helt gratis att prenumerera och det kan du göra här (stötta mig gärna). Önskar du ta del av mer träning som är mer personlig så ska du bli medlem, det kan du bli här. Blir du medlem för minst 49 kr/månad så låser du upp möjligheten att vara med på mina livepass på onsdagar klockan 19.00 som är 30 minuter långa (exempel här) och träningsevents online (exempel här). Innan "terminen" börjar får du som medlem ett schema över vilka klasser som är planerade för liveträningarna framöver. Det är både med och utan redskap och alla kan vara med.

Nivåerna för medlemskap ser ut som följande:

Supporter (19 kr/mån): Du stöttar min kanal
Stammis (49 kr/mån): Liveträning och träningsevents samt tipsvideos (
exempel här)
Superstammis (99 kr/mån): Ovan samt föreläsningar och workshops (
exempel här)

Här pratar jag lite mer kring medlemskapen: https://www.youtube.com/watch?v=piH0izNdkvo

Du kan bli medlem här. Vi är ett helt underbart gäng som tränar tillsammans och det är otroligt stöttande, glädjefyllt och roligt. Ta din träning till nästa nivå!

Puls Produktion AB (559213-0842)

Jag arbetar med träning i olika former för att inspirera dig till ett mer aktivt och hälsosamt liv. Korta, effektiva och varierande träningspass är min inriktning. Träning är för alla och det går att anpassa det på så många olika sätt. Hoppas att du vill hemmaträna med mig! Jag fick pris som Årets gruppträningsinstruktör 2019 och har varit instruktör sedan över 20 år tillbaka.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2024 Puls Produktion AB (559213-0842)