Flexitub medium (9,1 kg)

Träna hela kroppen mer effektivt. Perfekt för dig som vill testa något nytt eller gå från att träna med egen kroppsvikt till att addera redskap i din träning...


Produkten är tyvärr slut i lager :(

 


Träna hela kroppen mer effektivt. Perfekt för dig som vill testa något nytt eller gå från att träna med egen kroppsvikt till att addera redskap i din träning...

Detta gummiband har mjuka och sköna handtag och tyg utanpå ett vanligt gummiband. Det är en jättebra variant för dig som är överkänslig/allergisk mot latex. Handtagen är sköna och mjuka att hålla i och tyget gör gummibandet mycket skönare att träna med. Det har också en längre hållbarhet då tyget skyddar gummibandet inuti och du kan även använda det utomhus, tex runt trädstammar eller grenar.

Dessa gummiband finns i tre olika motstånd och det du tittar på nu är det mellersta motståndet. Dessa typer av gummiband är lite tyngre än många andra modeller så är du nybörjare hade jag börjat med det ljusgrå. Det kan också behövas "dras ut" lite när det är nytt då det är lite "styvt" i början så ge inte upp om det känns extra tungt initialt.

Ljusgrå: motstånd på ca 4,6 kg (rekommenderas nybörjare)
Grå: motstånd på ca 9,1 kg (rekommenderas träningsvana)
Svart: motstånd på ca 13,6 kg (rekommenderas för dig som vill träna tungt för t.ex. biceps, triceps, rygg)

Tips om du vill fokusera lite extra på ryggträning är den här produkten. Jag tränade själv upp min rygg från början med hjälp av dessa:

OBSERVERA! Kan enbart köpas inom Sverige!


Alla fördelar med dessa tygklädda gummiband:

  • Trygg och skadefri träning
  • Skön känsla mot huden (drar ej i hår eller hud)
  • Fungerar för dig som är överkänslig mot latex
  • Håller längre då tyget skyddar gummit
  • Kan även användas utomhus då det tåler mer slitage
  • Rejäla handtag med mjukt att hålla runt
  • Tydlig uppmärkning av motstånd på sidan av handtaget
  • Snygg design som du kan ha framme i ditt hem

Material: 100% latex och 100% polyester
Gummibandet kommer i en smart och ventilerande förvaringspåse.

Leverans tid: 3-5 dagar. Du får ett bekräftelsemail när din order är hanterad och då kan du förvänta dig leverans inom kort.
Obs! Vid release kan leveranstiden dröja upp till två veckor.

Här hittar du träning med dessa gummiband:
https://youtu.be/zXGhryvLLpk

Fler pass kommer att släppas efterhand.


Vid eventuell retur står du som köpare för returfrakten. Returen godkänns bara om produkten är helt oanvänd och ligger kvar i sina plastpåsar. Retur måste först godkännas via mail ([email protected]) så maila mig först innan du skickar något och ange anledningen till din retur eller reklamation. Jag behöver ditt mail inom 14 dagar efter ditt mottagande av produkten/produkterna.


Puls Produktion AB (559213-0842)

Jag arbetar med träning i olika former för att inspirera dig till ett mer aktivt och hälsosamt liv. Korta, effektiva och varierande träningspass är min inriktning. Träning är för alla och det går att anpassa det på så många olika sätt. Hoppas att du vill hemmaträna med mig! Jag fick pris som Årets gruppträningsinstruktör 2019 och har varit instruktör sedan över 20 år tillbaka.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2024 Puls Produktion AB (559213-0842)