STRESSA MINDRE (lugnare träning i 20 VECKOR)

Här kan du köpa fyra (4) olika träningsupplägg så du har träning många månader framöver med fokus på lugn träning både för kropp och hjärna. Tanken är tre träni


Produkten är tyvärr slut i lager :(

 


Här kan du köpa fyra (4) olika träningsupplägg så du har träning många månader framöver med fokus på lugn träning både för kropp och hjärna. Tanken är tre träningspass i veckan men du kan också dela upp det på annat sätt, dock rekommenderar jag minst två för att få den fina effekten träning ger. 

De träningsupplägg som ingår i detta paket är (klicka på namnen för att komma till produktens sida så du kan läsa mer om respektive upplägg):

  • Lugn & Ro
  • Mjukstarten
  • Träningsutmaningen
  • 28DAGARMINDFULNESS

    Jag rekommenderar att du kör Lugn och Ro först och sedan Mjukstarten. Både Träningsutmaningen och 28DAGARMINDFULNESS kan du köra vid sidan om då du styr detta helt själv med väldigt korta stunder. I träningsutmaningen samlar du själv dina repetitioner (dvs antal gjorda repeitioner av specifika övningar). Viktigt vid stress är att lägga fokus på sömn, kost och återhämtning. Träna därför aldrig två dagar i rad (28DAGARMINDFULNESS är dock undantaget då det är 5 minuters meditation vilket med fördel utförs dagligen).

Ordinarie pris för dessa blir 1396 kr men du får alla fyra för 1099 kr.

Det går jättebra att ta detta på friskvårdsbidraget. Om din arbetsgivare är ansluten till e-passi eller Wellnet så loggar du in där, annars lämna gärna en kommentar i kassan om du behöver ett detaljerat kvitto att skicka till din arbetsgivare så ordnar jag det. Kvittot kommer på din mail så fort beställningen är hanterad.


Puls Produktion AB (559213-0842)

Jag arbetar med träning i olika former för att inspirera dig till ett mer aktivt och hälsosamt liv. Korta, effektiva och varierande träningspass är min inriktning. Träning är för alla och det går att anpassa det på så många olika sätt. Hoppas att du vill hemmaträna med mig! Jag fick pris som Årets gruppträningsinstruktör 2019 och har varit instruktör sedan över 20 år tillbaka.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2024 Puls Produktion AB (559213-0842)